Εγγραφή στο newsletter

Dorean.gr

Τρόποι πληρωμής

Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή και είσοδό σας επιλέξτε έναν από τους τρόπους πληρωμής για να κάνετε δική σας την ελκυστική προσφορά του dorean.gr

1. Πληρωμή με Paypal.

  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Έχετε πιστωτική, προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα; Αγοράστε με την ασφάλεια και την εγγύηση του Paypal.
    paypal_card

  • Εάν έχετε λογαριασμό Paypal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας εύκολα, άνετα και με ασφάλεια απλά χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας.
    paypal_account


2. Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα.

Δεν επιθυμείτε να πληρώσετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους;
Εφόσον έχετε πρώτα εγγραφεί στο dorean.gr, μπορείτε να αγοράσετε από το dorean.gr καταθέτοντας, μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς και πριν τη λήξη της, την αξία της σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
51 7304 7360 510

IBAN: GR96 0172 1730 0051 7304 7360 510
Επωνυμία: ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. - ΚΑΡΙΝΟΣ Β. Ο.Ε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η κατάθεση θα πρέπει να έχει ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας
(σας αποστέλλεται σχετικό email με την αγορά).

Μετά την κατάθεση, μας στέλνετε το αντίγραφο της κατάθεσης με το όνομα σας, το όνομα της προσφοράς και το e-mail σας, ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Στη συνέχεια, με τη λήξη της προσφοράς θα ειδοποιηθείτε με email για να μπορέσετε να εκτυπώσετε το κουπόνι από το λογαριασμό σας.
Θυμηθείτε ότι η κατάθεση μπορεί να γίνει έως και 2 ημέρες μετά τη λήξη της προσφοράς για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε το κουπόνι.

Για επιπλέον διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 211 800 2150 από Δευτέρα έως Παρασκευή (10.00 π.μ. – 4.30 μ.μ.) ή μέσω της σελίδας dorean.gr στο facebook.