Εγγραφή στο newsletter

Dorean.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Dorean.gr;
Κάθε μέρα το Dorean.gr προσφέρει μία ασυναγώνιστη προσφορά για υπηρεσίες και προϊόντα.

Πως μπορώ να αποκτήσω την προσφορά της ημέρας;
Πολύ απλά, πατώντας το κουμπί «Αγόρασέ το» πριν ολοκληρωθεί η προσφορά. Αφού λήξει η προσφορά θα λάβετε μέσω e-mail τις οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού εντός μίας ημέρας από την λήξη της προσφοράς. Επίσης, το κουπόνι σας μπορείτε να το βρείτε στο Dorean λογαριασμό σας κάνοντας 'Σύνδεση' με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που έχετε δημιουργήσει.

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας στο Dorean.gr;
Απολύτως! Ο αριθμός της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μεταδίδεται μέσω SSL κατευθείαν στην παγκόσμια υπηρεσία συναλλαγών Paypal και κανένα ευαίσθητο στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους server μας.

Μπορώ να αγοράσω την προσφορά ως δώρο σε κάποιον;
Φυσικά! Τα κουπόνια μας δεν είναι ονομαστικά κι έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα από κάποιο άλλο άτομο. Περιέχουν έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος και χρησιμεύει για την ταυτοποίησή του. Μπορείς να κάνεις δώρο τα κουπόνια σου σε όποιο άτομο επιθυμείς.

Μπορώ να αγοράσω περισσότερα από ένα κουπόνια της σημερινής προσφοράς;
Κάποιες προσφορές σας δίνουν αυτή την δυνατότητα. Στην περίπτωση αυτή θα αναγράφεται η πληροφορία αυτή στην υποενότητα 'Όροι προσφοράς'.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι μου την ίδια μέρα που θα το αγοράσω;
Όχι. Η ακριβής ημερομηνία λήξης κάθε προσφοράς αναγράφεται πάντα πάνω στην προσφορά στην υποενότητα 'Όροι προσφοράς'.

Πως χρησιμοποιώ το κουπόνι που αγόρασα;
Την επόμενη μέρα από την λήξη της προσφοράς θα λάβετε email με τις οδηγίες εκτύπωσης για το κουπόνι σας. Θα πρέπει να το εκτυπώσετε και να το έχετε μαζί σας όταν θα κάνετε χρήση της προσφοράς, αφού θα σας ζητηθεί και θα κρατηθεί από την επιχείρηση που έκανε την προσφορά.

Μπορώ αν θέλω να επιστρέψω ένα κουπόνι;
Μπορείτε να το ακυρώσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς του κουπονιού, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Αν δεν χρησιμοποιήσω όλη την αξία του κουπονιού σε μία επίσκεψη, μπορώ να το χρησιμοποιήσω αργότερα;
Δυστυχώς, αυτό δεν είναι δυνατόν.

 

Για οποιοδήποτε ερώτημά σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 8002150 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.